Specificaties van uw nieuwe PurePools

PurePools in formaat

De PurePools zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. De zwembaden hebben een standaard diepte van 1550 mm.

Uitstraling door kleur

PurePools zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Deze kleuren hebben elk een eigen karakter en uitstraling. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen heeft de coating een extreem lange levensduur.

De weg naar verkoeling

Verschillende mensen, verschillende smaken. Daarom kunt u kiezen tussen diverse hoogwaardige (inloop)trappen. Doordat de trap wordt uitgevoerd in de gekozen zwembadkleur, sluit deze naadloos aan op het design.

Baden in warmte

Dankzij de hoogwaardige componenten en doorontwikkelde techniek genereert een warmtepomp warmer water met minder vermogen, dus minder elektriciteitsverbruik. Dat levert zeer hoge COP-prestaties tot 6,57. Een warmtepomp is daardoor energiezuiniger verwarming met gas. Voor u betekent dit meer zwemplezier (constante temperatuur van bijv. 29°C) en een lagere energiefactuur. Voor het milieu betekent dit minder CO2.

Waar u ook bent, met uw smartphone en de gratis app kunt u uw warmtepomp ‘remote’ volgen en bedienen. De units zijn namelijk standaard uitgerust met een wifimodule. Zo kunt u de zwembad temperatuur op afstand regelen en uw warmtepomp op afstand in- en uitschakelen.

Zuiveringssysteem

PurePools zwembaden worden uitsluitend geplaatst met een natuurlijke zuiveringssysteem. De unieke combinatie van de beproefde componenten uit dit natuurlijke filtersysteem én uitstekende wanden vloerisolatie minimaliseren het stroomverbruik en optimaliseren de zuivering van uw zwemwater. Samen met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u op elk gewenst moment hét schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking. Er zijn al veel tevreden klanten die deze keus maakten, zij ervaren de schoonheid van natuurlijk en gezond zwemwater van PurePools.

Een veilig gevoel

Een zwembad van PurePools is niet alleen in de zomer een genot voor lichaam en geest. Ook in de wat koudere seizoenen kan uitstekend gebruik worden gemaakt van uw eigen natuurlijke oase. Door middel van een warmtepomp en een roldeck kan het zwembad op een aangename temperatuur worden gebracht én gehouden. Door de hoogwaardige wand- en vloerisolatie van het zwembad worden de energiekosten gereduceerd.

Daarnaast zorgt het automatische roldeck voor een vermindering van onderhoud én extra veiligheid met betrekking tot kinderen en huisdieren. Een voorgemonteerd roldeck van PurePools is in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat deze perfect aansluit op de uitstraling van het zwembad. Bovendien zijn er roldeck lamellen verkrijgbaar met een solar functie. Deze zorgen voor extra wateropwarming door zonne-energie.

Ontdek de sfeer van licht

Onderwaterverlichting geeft uw zwembad van PurePools ook in de avonden een magische ambiance. De speciaal ontwikkelde, en vooraf ingebouwde, lampen geven niet alleen een mooie sfeer, maar zijn, door het gebruik van LED, ook nog eens energiezuinig. Met een afwerking in rond of vierkant RVS hebben de lampen een luxe uitstraling. Gaat u voor modern wit licht of toch voor de instelbare RGB variant met diverse kleuren?

Een sportieve beleving

Met een voorgemonteerde jetstream kunt u uw privé-zwembad ook goed gebruiken voor trainingsdoeleinden. U zwemt tegen de stroom in die wordt gecreëerd door de pomp, waardoor u stilstaand baantjes kunt trekken in elke gewenste zwemslag. Daarnaast brengt een jetstream ook veel waterplezier voor kinderen. Eerst tegen de stroom in ploeteren en je er vervolgens op laten meevoeren is toch het leukste wat er is?

 

 

 

Download de PurePools brochure

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!